Mobiele puinbreker

Mobiele puinbreker

Steenachtig puin afkomstig van sloop-, bouw- en renovatieactiviteiten of productieprocessen kunnen wij vrijwel op iedere locatie bewerken middels onze mobiele puinrecycling installatie tot een KOMO BRL 2506 gecertificeerd granulaat.

Wij zijn gecertificeerd voor de productie van de volgende granulaten:

  • Menggranulaat 0-31.5
  • Menggranulaat 0-16
  • Betongranulaat 0-4
  • Betongranulaat 4-22
  • Fijn granulaat 0/D
  • Asfalt granulaat 0-31,5

Grotendeels worden deze granulaten geleverd vanuit onze eigen locatie aan de St. Jorisstraat te Beesel, echter wordt er ook direct vanaf sloopprojecten waar het puin ter plaatse is gerecycled granulaat geleverd naar klanten. Zo worden transportkosten bespaard en kunnen we zo prijsgunstig mogelijk werken.

Naast een mobiele puinbreker hebben we een drietal rupsmobiele zeefmachines welke kunnen worden ingezet op saneringsprojecten voor het afzeven van diverse grondsoorten en puinachtige materialen op vrijwel elke gewenste gradatie.

De recyclingmachines zijn zelf aangedreven, voor inzet op de projectlocatie worden de recyclingmachines vervoerd via het openbare wegennet met eigen dieplader.

Download hier de productcertificaten Download hier de prestatieverklaringen

Veiligheid

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en hechten dan ook grote waarde aan het leveren van kwaliteit, met als belangrijk uitgangspunt veiligheid. Dit geldt voor onze dienstverlening en materieel. Dus niet alleen voor een goede service en kwaliteit, maar ook voor vakkundig en veilig werken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit

Gedurende elke activiteit streven wij zoals al is vermeld naar de beste kwaliteit. Dit doen wij door gezamenlijke inzet, technologie, kennis, jarenlange ervaring en heldere communicatie met onze klanten. Verder staat bij Thijssen Emans opereren met veiligheid centraal. Ook beschikken wij over de volgende keurmerken die ons certificeren voor al onze activiteiten.

Onze Diensten

Thijssen Emans heeft een gevarieerd aanbod van diensten. Klik hieronder op een van de categorieën om er achter te komen welke diensten wij u kunnen aanbieden.

Partners